19 August 2007

Güneş ufuktan şimdi doğaaaar,
Yürüyelim Arkadaşlar..

Yabancı tartışmlarının yapılıp da henuz sonuca bağlanamadığı şu günlerde
0(Sıfır) yabancılı fener sahaya çıktı.Carlos, Alex, Lugano, Kejman, Aurelio, Edu, Önder,Tümer,Deivid, Appiah 11 de yok. Yani Fenerin kombine kartını diğer takımların kartından daha değerli yapan bu 10 adam sahaya çıkmadı. Yerine 10 tane 20 ile 25 yaş arasında daha dün bunlar yedek olur ve kaybolur denen adamlar çıktı. ve onlar çıktılar ruhlarını sahaya koydular.
ve onlar ruhlarını 3 gün önce, " Tuncay ruhunu sahaya gönder" diyen taraftarın önünde gençlik marşlarını söyleyerek sahaya serdiler



Maçtaydım.
Maçın ilk yarım saati inanılmaz keyifliydi.
Maç başlarken insanlar şüpheyle yaklaşıyordular.

Fakat daha sonra Fenerin 11 i daha önce hiç olmadığı kadar tecrübesiz, amator, heyecanlı, saldırgan, istekliydi.Daha önce hiç bir arada profosyonel musabaka oynanmamış bu genç 11 e yılların 1. lig takımı antep 14 dakika dayandı.

Semih Harikaydı.
Ali Bilgin ayağını Samuray'ın kılıcını kullandığı gibi kullanıyordu. Ona maç boyunca hep samuray dedim. Samuray topu aldı, Bak şimdi ne yapacak.. :)
Yasin ve Can pozisyon hataları yapsada iyi birer yedekler. Ama Yasinin oyunu takip edişi, rakibi ısırması oyantmaması, Lugano nun tarzına çok benziyor.
Kemali de çok beğendim.( sevdiğim oyunculardan biridir) Çok koşuyor, sağlam oynuyor, topla birlikte ışık hızında çizgiye iniyor. Maç eksiğini bir önce giderirse Denizin yerini alabilir ve alsın. Zico nun daha çok şans vermesi gerekiyor.

Bu genç takımda da Yeni Bir Tuncay yok.
Ama ona ihtiyaç da yok.

Önder Lugano Edu Carlos

4 lusunun onune Appaih,Aurelio,Kemal gelebilir. Deniz biraz dinlense herkes için iyi olur.

Tekke geldi, O Fenerli olana kadar ;)(15. hafta)

Semih le birlik te dönüşümlü oynayabilirler. Ama şimdilik Alex in önüne ve Kejmanın yanında dünkü oyunu ile Semih en çok yakıştığını ispatladı.

Fenerin her iki 11 ninde güzel günler yaşamak için çok çalışması gerekiyor.

Gökhan Gönül sıradışı bir yetenek, hızlı, sürali, çelik gibi ve şansı yaver giderse milli takımda banko oynar, ama dün hiçbirşey yapamadı. Kafasını hiç kullanmadı. Çok heyecanlıydı. Onu ilk defa görenler, bu adamın burda ne işi var diyebilir. Ama Fenerde şans bulmak oynamak çok kolay bir iş değildir. Kendini gösterme şansı bulursan bir an önce kendini göstereceksin. (For Ex. Tuncay (Bir iki hazırlık maçından sonra banko oldu milli takıma çıktı sembol olacaktı mboro ya gitti :)))Gökhan ın dikkatli olması lazım

Colin Kazım ve Wederson'dan umutluyum ve onları takipteyim, şimdilik yorum yapmayacağım..

Not:Maç hakkında 11 in ilk yarım saatten sonra çöktüğüne hiç deyinmedim.
Not2:86 da oyuna giren Deivid'in köşe gönderinde, topu çekerek ceza sahasına girerken süratle yaptığı harakete bayıldım.

No comments: